Accu-bandenzaag Husqvarna K1 PACE

De krachtige bandenzaag Husqvarna K1 PACE op accu heeft een vermogen en prestaties die eerder passen bij benzine aangedreven doorslijpmachines. Bovendien werkt de bandenzaag van Husqvarna ergonomisch en gebruiksvriendelijk. Mede dankzij de krachtige accu zult u met deze optimaal uitgebalanceerde machine weinig last hebben van trillingen.

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE K1 PACE ACCU-BANDENZAAG?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie.

Plan een afspraak

Krachtig, ergonomisch en veelzijdig

Natuurlijk zijn de directe emissies tot nul gereduceerd, waardoor u ook gemakkelijk binnenshuis kunt zagen of in kwetsbare of stedelijke gebieden met gereguleerde emissieniveaus. De Husqvarna K1 PACE bandenzaag heeft een 350 mm zaagblad en is uitgerust met een X-Halt®-bladremfunctie. Hiermee stopt u de rotatie van het blad in fracties van een seconde. Dit vergroot de veiligheid van de gebruiker enorm.

Kortom: de Husqvarna K1 PACE accu bandenzaag staat garant voor veelzijdig en flexibel zagen, zowel binnen als buiten. Efficiënte en flexibele stofbeheersing mogelijk dankzij geïntegreerd nat zaagsysteem of VAC-hulpstuk voor droog zagen. Geschikt voor betonbuizen, betonnen tuinplaten, sintelblokken enzovoort.

Binnenkort verkrijgbaar, hou mij op de hoogte!

Binnenkort nieuw in ons assortiment!

BEKIJK ONZE KEUZES

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace