Financieel Administratief Medewerker (24 - 40 uur per week)

Visser & Visser is dè leverancier van producten voor bestrating, meten, groenvoorziening, bouw, veiligheid, wegbebakening, riolering, diamant en ijzerwaren. Ons familiebedrijf onderscheidt zich in de markt door een klant gedreven houding; onze klanten weten dan ook dat we altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken. Hoewel wij persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk vinden, neemt ook de verkoop via onze webshop elke dag toe. Om dit alles ook administratief in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar versterking op financieel gebied.

Wat bieden we jou:

  • Een veelzijdige en uitdagende baan;
  • Een enthousiast team van 27 collega’s waar je nauw mee samenwerkt;
  • Fulltime functie, parttime (minimaal 24 uur) is bespreekbaar;
  • Salaris op basis van opleiding, kennis en ervaring;
  • Een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 25 verlofdagen (bij fulltime aanstelling);
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in het bedrijf.

Wie ben jij:

Je bent een pietje/petraatje-precies en bent dol op cijfers. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, heb je goede kennis van Office, SAP en ERP, werk je zelfstandig en heb je een vlotte, klantgerichte instelling. Bovendien ben je stressbestendig en kun je goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4) Administratie/Accountant. Woon je in Breda of omgeving? Dan is dat helemaal top!

Wat ga je doen:

Je bent het eerste gezicht en stem van ons familiebedrijf: Je bemenst de receptie waar je gasten verwelkomt en de telefoon aanneemt. Daarnaast voer je verschillende administratieve werkzaamheden uit, waaronder het invoeren en factureren van orders, debiteuren beheert en na belt. Ook monitor je de openstaande leveringen, zorg je er samen met je collega’s voor dat de informatie over onze producten actueel blijft en ondersteun je de verkoop binnen- en buitendienst.

Is dit de baan voor jou?

Ben jij de Financieel Administratief medewerker die wij zoeken en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Voel jij je thuis in de bedrijfscultuur van een familiebedrijf?

Stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae naar vacature@visserbreda.nl t.a.v. Huib-Jan Visser.

Meer weten over Visser & Visser? Op Visser & Visser vind je alle informatie over onze producten en diensten. Heb je vragen, dan kun je ons natuurlijk ook mailen via vacature@visserbreda.nl. We vinden het niet prettig om naar aanleiding van deze vacature acquisitie te ontvangen.

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo