Allround financieel administratief medewerker (parttime)

Visser & Visser zoekt een parttime collega! Heb jij een financiële opleiding afgerond en vind je de totale breedte van de financiële administratie interessant? Lees dan verder!

Op de afdeling financiële administratie heeft iedereen een focusgebied, zoals de debiteuren- of crediteurenadministratie. Als aanvulling hierop zoeken we iemand die het leuk vindt om als vliegende kiep te werken in de volle breedte van de financiële administratie. Ben jij de financiële duizendpoot die wij zoeken?

 

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke, veelzijdige en afwisselende parttime baan (uren in overleg)
 • Informele werksfeer, enthousiaste collega’s en gezellige teamuitjes
 • Goed salaris (in overleg, passend bij jouw kennis en vaardigheden)
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer
 • 25 vakantiedagen
 • Tijd-voor-tijd regeling
 • Een uitgebreid inwerkprogramma om kennis te maken met onze geschiedenis, missie, producten, processen en collega’
 • In overleg kan je op vrijwel elk moment cursussen, trainingen of opleidingen volgen die bijdragen aan je persoonlijke én professionele ontwikkeling.

 

Wat ga je doen?

Werken als financieel administratief medewerker bij Visser & Visser betekent afwisseling en veelzijdigheid. Je wordt onderdeel van een klein team en ondersteunt collega’s in de breedte van de financiële administratie. Denk aan het verwerken van verkoop- en inkoopfacturen, het nabellen van openstaande posten en het verwerken van de bankafschriften in SAP. 

Maar wat het werken als financieel medewerker bij Visser & Visser echt onderscheidend en leuk maakt? Doordat het werk niet rechttoe rechtaan is, zijn er veel aspecten om op te letten. Onze financiële administratie is daardoor allesbehalve eentonig! We werken niet op de automatische piloot, maar denken en kijken proactief mee om ervoor te zorgen dat alles klopt en eventuele uitzonderingen goed worden verwerkt. Ook zitten al onze afdelingen op één locatie. We kennen elkaar en lopen gemakkelijk even naar de collega’s in het magazijn of de binnendienst, bijvoorbeeld om iets na te vragen over een factuur of bestelling. Daarnaast geloven wij dat er altijd ruimte is om de dingen beter te doen. Als team willen wij dan ook onze werkprocessen continu verbeteren. Heb jij een frisse blik en een goed idee? Kom maar op!

 

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een relevante afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding
 • Je gaat nauwkeurig om met details
 • Je werkt zorgvuldig
 • Je signaleert inconsistenties of tegenstrijdigheden
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over onze vacature en wil jij deel uitmaken van ons familiebedrijf? Solliciteer dan vóór 14 juni 2024 via vacature@visserbreda.nl. Heb je eerst nog wat vragen of wil je een oriënterend gesprek? Neem dan gerust contact op met Shima via 06 24 65 62 10 (bellen/WhatsApp). We kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

Over ons

Visser & Visser is al meer dan 60 jaar dé leverancier in materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Van verkeersborden, laserapparatuur en afzetmaterialen tot rioolafsluiters, heggenscharen en trilplaten. Wij zijn een familiebedrijf met een team van ruim 30 enthousiaste collega’s. Werken en plezier gaan bij ons hand in hand. Collegialiteit en goede samenwerking vinden wij heel belangrijk. De communicatielijnen zijn kort, de cultuur is informeel. Onze mensen hebben ‘hart voor de zaak’, verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis praktisch inzicht. Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Ga naar onze www.visserenvisser.nl/over-ons of naar een artikel op Jobsmagazine, waarin Harold de Jong - al ruim 25 jaar één van de drijvende krachten van Visser & Visser - en mede-eigenaar Huib-Jan Visser vertellen over het werken bij ons familiebedrijf.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet in behandeling genomen.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”