Stenenknippers

Een goede steenknipper is vrijwel onmisbaar voor het op maat brengen van stenen. Wanneer u een bouwklus heeft of zelf een bestrating aan wilt leggen, dan heeft u een steensnijder nodig. Daarmee is het mogelijk om tegels, stenen en klinkers op het gewenste benodigde formaat te knippen. Daardoor kunt u een oprit, een terras of een paadje secuur aanleggen. Bent u benieuwd naar de steenknippers uit onze webshop? Bekijk dan gerust deze pagina en vindt een steenknipper die u voor uw bouwklus nodig heeft.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zo werkt een steenknipper

We krijgen vaak van mensen de vraag: ‘hoe werkt een steenknipper nu eigenlijk’? Het antwoord hierop is vrij simpel. Plaats de steenknipper of een stabiele ondergrond en zet de knip-arm omhoog. Vervolgens moet u het mes op de gewenste hoogte instellen. Bij sommige machines dient u de linker- en rechterkant ook nog op dezelfde hoogte instellen. Daarna legt u de klinker of tegel in de juiste positie op de tafel. Dit kan bijvoorbeeld recht of onder een hoek naar wens om de hoek af te snijden. Nu hoeft u alleen nog maar de knip-arm naar beneden te duwen om de tegel of klinker de knippen.

Het assortiment van Visser & Visser

Wilt u met weinig inspanning en kracht grote tegels, stenen en klinkers snijden? Dan moet u echt gebruik maken van de tegelknipper van het merk Almi. Deze machine wordt het meest ingezet voor het snel en goed knippen van kalkzandstenen. De stenenknipper beschikt over een vast vierkantmes en kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. De speciale draagplaten en transportbaan zijn ideaal om de steenblokken te transporteren.

De Quicksplitter Waalformaat en de bijbehorende messen zijn bij Visser & Visser voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Deze machine wordt gebruikt voor het vierzijdig knippen van gevelstenen. Het hoogwaardige merk Revo biedt u een betrouwbare en krachtige stenenknipper om uw bestratingsproject te realiseren. U stenen of klinkers zijn binnen een handomdraai secuur op het juiste formaat gesneden.

Welke steenknipper heeft u nodig

Om goed in beeld te krijgen welke steenknipper u nodig heeft adviseren wij de duidelijke productomschrijving van de bijbehorende machines te lezen. Deze beschrijving kunt u met de overige steenknippers uit het assortiment vergelijken, zodat u ook zeker de juiste machine in handen krijgt. In de meeste gevallen wordt door het lezen van de productspecificaties vanzelf duidelijk of de steensnijder bij uw klus past.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer te weten komen over de steenknippers dan helpen wij u graag verder. Wij doen altijd ons best om u te voorzien van een zo deskundig advies. Met ruim vijftig jaar ervaring in deze branche weten onze specialisten alles over de verschillende steenknippers en waar u bij uw aankoop op moet letten.

Steenknipper online bestellen

Wilt u graag een professionele steenknipper kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. In ons online assortiment hebben wij altijd de juiste steenknippers voor de bouw. Door de snelle levering kunt u binnen elke werkdagen al beginnen met uw bestratingsklus.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda