Actie: Vacuüm-handapparaat Nemo Grabo PRO incl. Duo klem

Artnr
ACTIE017

  • Combideal: vacuümhandzuiger plus duo handgreep
  • Veilig en ergonomisch liften van zware materialen 
  • Voor het oppakken van elk oppervlak, ook als dit niet vlak is
  • Maximaal hefvermogen van 170 kg
  • Ideaal voor onder andere hoveniers, wegenbouw en installatietechniek
  • Inclusief hardcase koffer, oplader, accu en rubberen afdichtring

Vacuüm-handapparaat voor veilig tillen en verplaatsen zware materialen

Het vacuüm-handapparaat model Grabo is een nieuw gepatenteerd product dat is ontwikkeld door Nemo Power Tools. Het is de eerste draagbare, volledig elektrische vacuümhandzuiger die geschikt is voor het oppakken van bijna elk oppervlak; ook als dit niet geheel vlak is. Zo is het vaccuum-handapparaat ideaal voor het optillen van natuursteen of tegels, maar ook ook hout, traanplaat, sandwichpanelen en andere materialen kunt u er gemakkelijk mee optillen en verplaatsen. Grote apparaten tillen of verplaatsen? Ook daarvoor is dit vacuüm-handapparaat ideaal.

Automatisch napompen bij vacuüm verlies 

De Nemo Grabo PRO is de opvolger van de Nemo Grabo Plus. Deze heeft een geïntegreerd systeem dat automatisch napompt bij vacuüm verlies. Daarmee is optimale veiligheid gegarandeerd. De actieve bar-psi waarden worden op het LCD scherm weergegeven. Het vacuüm-handapparaat Nemo Grabo heeft een maximaal hefvermogen van 170 kg en is ideaal voor het leggen van tegels of vloeren, of gebruik in de interieurbouw, de installatietechniek en in heel veel andere branches.

Nu met duo handgreep voor ergonomisch liften

Met deze voordelige combideal ontvangt u naast het vacuüm-handapparaat Nemo Grabo Pro de speciaal voor dit model ontwikkelde duo handgreep (Artnr s73829). Deze losse stalen handgreep voor de Nemo Grabo pro maakt het tillen van tegels kinderspel. De handgreep is eenvoudig met twee personen te bedienen en wordt door middel van vier bevestigingspennen aan het vacuüm-apparaat bevestigd.

Specificaties

Specificaties
Afmetingen (LxBxH) 29,7 x 11,5 x 18,1 mm
Hefvermogen Maximaal 170 kg
Gewicht 1,5 kg (incl. accu)
Werkduur 1,5 uur
Gebruikstemperatuur 0 - 60 °C
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Draagvermogen 120 kg

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo